Overslaan en naar de inhoud gaan

Platte daken

Veel nieuwbouwwoningen krijgen een plat dak in asfalt of EPDM, maar ook het dak van een aanbouw of bijgebouw  is vaak plat. Is jouw dakbedekking aan vervanging toe of heb je nood aan een grondige renovatie van jouw plat dak? Onze vakmannen gaan met liefde voor de stiel aan de slag met een nieuwe asfaltlaag, houten roostering, aanleg van EPDM, dakranden in aluminium, zink of koper en nog veel meer. Zo laten we elk plat dak (opnieuw) stralen.

Doe gerust inspiratie op

Platdakrenovatie

Heb je thuis een plat dak met asfalt die aan vervanging toe is? We reinigen het asfaltdak grondig, brengen een hechtingsprimer aan en branden er een nieuwe asfaltlaag boven. Je zit zo voor de komende 30 à 40 jaar goed. Is de beplating rot? Dan kunnen we ook de asfaltlaag verwijderen en van een nieuwe basis starten.

Aanleg nieuwbouwdaken

Ook voor een plat dak van een nieuwbouwwoning kan je op ons rekenen. We bestuderen de plannen van jouw dak uitvoerig, tekenen alles uit in 3D en verzagen alle onderdelen op maat. Met een plaatsingsplan in de hand monteren  de schrijnwerkers de roostering, zorgen we voor isolatie én afwerking. Zijn we op het einde van de werkdag niet klaar?

Nood aan een platdakrenovatie of nieuwbouwdak regio Groot-Waregem?

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte