Overslaan en naar de inhoud gaan

Dakrenovatie

Snelle en efficiënte dakrenovatie

Dakwerken Feys houdt van totaalrenovaties. Met oog voor precisie en een hart voor het vak, doen we helemaal ons ding. Of het nu gaat over de vernieuwing van de dakbedekking, plaatsing van isolatie of afname van asbestleien, wij voeren alle werken snel en grondig uit. Daarvoor plaatsen we bij aankomst op de werf een veilige stelling, rekenen we op onze eigen kraan en containersysteem, waardoor we heel efficiënt te werk gaan. Gaan we van start? Dan garanderen we dat ons werk na enkele dagen beëindigd wordt. Een overzicht van onze expertises:

  • Totaalrenovaties van daken
  • Schrijnwerk
  • Dakrand bekleding
  • Dakbedekking van plat en hellend dak: zowel asfalt als epdm
  • Isolatie plat en hellend dak
  • Afname asbestleien, mét attest
  • Zink-, koper- en loodwerken
  • Velux dakramen

Doe gerust inspiratie op

Kwalitatieve, milieuvriendelijke materialen

Om jouw dak tot in de puntjes onder handen te kunnen nemen, hebben we natuurlijk nood aan kwalitatieve, milieuvriendelijke materialen. Daarvoor doen we een beroep op onze vaste leveranciers  Dankzij de expertise van onze vakmannen samen, zijn we er zeker van dat we enkel met het allerbeste materiaal werken en kunnen we een sublieme afwerking steeds garanderen.

Afname asbestleien verplicht tegen 2034

Alle risicovolle asbesttoepassingen moeten verdwijnen tegen 2034, asbesttoepassingen in slechte staat tegen 2040. Door vandaag actie te ondernemen, ben je nu al gewapend tegen de toekomst. Ga absoluut niet zelf van start met de afbraak van een asbestdak, want er zijn heel wat risico’s aan verbonden. Het is niet voor niets dat er regels zijn vastgelegd voor de verwijdering van asbestplaten. Dakwerken Feys is gespecialiseerd in de afname van asbestdaken en doet dat steeds volgens de geldende normering.

Wist je trouwens dat je recht heb op een premie wanneer je gelijktijdig met de verwijdering van asbestplaten, jouw dak isoleert? Vraag ernaar en we leggen graag uit aan welke vereisten de werken moeten voldoen!    

Op zoek naar een specialist in dakrenovatie regio Groot-Waregem?

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte