Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons hechte team heeft tonnen ervaring

Gewapend met een technisch diploma houtbewerking, een vakantiejob in de sector en vooral met een grote liefde voor hout en schrijnwerk, heeft zaakvoerder Niels Feys zijn eigen passie volledig uitgebouwd. Zo creëerde hij een sublieme expertise en inzicht, die hem vandaag onderscheidt van de rest. Zijn missie? Het hechte team van collega’s bakken advies en kennis doorgeven, maar bovenal zijn hart voor het vak aan elke klant overbrengen.

Samen op zoek naar de juiste oplossing voor elk dak

Ook al gaan wij naar een andere werf, wij werken altijd samen toe Ook al gaan wij naar een andere werf, wij werken altijd samen toe naar de ideale oplossing voor jouw gebouw. Onze gepassioneerde mensen kennen de stiel en zetten met plezier hun tanden in elk nieuw project. En om telkens de juiste oplossing voor te kunnen stellen, vinden wij het belangrijk dat we elke vakman zo goed mogelijk opleren en begeleiden. Die jonge en dynamische ingesteldheid is onze geheime troefwat zich ongetwijfeld weerspiegelt in jouw project.

Alles in huis voor dakrenovatie, dakconstructies, hellende en platte daken

De vrachtwagen en vier uitgeruste camionetten worden dagelijks in het atelier in Waregem gevuld. Wat zit erin? Een uitgebreide stock aan materialen voor grote en kleine werken. Zo kunnen wij snel en efficiënt aan de slag en is jouw project binnen de kortste keren afgewerkt.

Op zoek naar een specialist in gedetailleerde dakwerken regio Groot-Waregem?

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte